קובץ PDF:
pargit_kala_02_2016 (2).pdfנתון לקראת החגים: צריכת בשר העוף בישראל היא מהגבוהות בעולם
אספקת הדגים הממוצעת בישראל היא כ-8 ק"ג לנפש דגים בשנה • בשבוע הקניות לחג עולה הצריכה הממוצעת של הדגים ברשתות השיווק בכ-42% • צריכת בשר
קובץ PDF:
pargit_kala_02_2016 (2).pdfאספקת הדגים הממוצעת בישראל היא כ-8 ק"ג לנפש דגים בשנה • בשבוע הקניות לחג עולה הצריכה הממוצעת של הדגים ברשתות השיווק בכ-42% • צריכת בשר
שוקי בשן משוחח על האתגרים של ענף הלול בצל המלחמה, הקשיים בקבלת פיצויים, הסכנות שיבוא בשר קפוא מציב בפני הענף, והדרכים להתמודד עם איומים גלובליים.
בראיון חגיגי לעיתון 'משק העופות', יובל ליפקין, ראש מִנהל ביטחון המזון במשרד החקלאות, מדבר על האתגרים המרכזיים, המטרות הלאומיות והצעדים הנחוצים להבטחת ייצור מזון בריא
שנה קשה, בכל המובנים, עברה על ישראל ועל חקלאיה בקו העימות ובעוטף עזה. ישראל עמדה ועודנה עומדת באתגרים ואיומים, החמורים ביותר מהקמתה. בשיחה מיוחדת עם
קיבוץ ניר יצחק הוא אחת הנקודות בנגב שחווה את מתקפת הטרור הנוראית ב-7.10, אך בלול הפטמים שלו לא ניתן היה לעצור את העבודה ופטמים שווקו
יואל מוסקוביץ, מקיבוץ כרם שלום, שחבריו פונו אחרי מתקפת הטרור, מגיע מדי יום לעבוד בלול: "ברגע שהתאפשר חזרנו. חייבים לעבוד, כי צריך לעמוד בהתחייבויות. חברי
באיזור שומעים עדיין את הירי הארטילרי של צה"ל ומדי פעם אזעקות צבע אדום, רוב חברי הקיבוץ טרם חזרו, אך בלול מפלסים החליטו לשקם ולהקים מחדש
אביו היה שר החקלאות וממקימי מושב גילת, הוא נולד לתוך עבודת האדמה וגידול העופות ומלווה את ענף הלול לאורך שנים רבות. בביתו שבמושב גילת שמענו
בשר עופות מיובא לאסטוניה מזוהם בחיידקי קמפילובקטר העמידים לאנטיביוטיקה קובע חוקר בפקולטה למדעי החיים באוניברסיטה מקומית צילום המחשה: PIXABAY "המחקר הנוכחי חשף כי בשר עוף
היום (שלישי) התכנסה שדולת החקלאות בכנסת במסגרת כנס "חקלאות בצל המלחמה – סיפורם של חקלאי קווי העימות במלחמת חרבות ברזל", שנתן במה לקולם של חקלאי
לדברי משרד החקלאות, בשל רצף החגים – חג השבועות, ולאחריו עיד אל אד'חא (חג הקורבן) עלול להיווצר חוסר נקודתי בעופות טריים ברשתות השיווק. במשרד החקלאות
הרעיון לייבא פשר פטם כתחליף לייצור המקומי, בשל טענה שזה זול יותר, עלול לעלות לישראל ביוקר: עם התגברות הבידוד הבינלאומי של ישראל, בעקבות המלחמה ואיומים