שירות ההדרכה והמקצוע במשרד החקלאות מארגן יום מקצועי על תפקידה של הביצה בתעשיית המזון, חיסונים, חקלאות מדויקת וקולינריה – בהרשמה מראש באתר.
משרד החקלאות ושירות ההדרכה והמקצוע מזמינים את המגדלים, אנשי מקצוע והעושים במלאכה בענף הלול ליום הביצה הבין-לאומי שייערך ביום שני, 27.10.2025, במתכונת הרצאות זום. היום יכלול סבב הרצאות מקצועיות, דיונים והדגמות קולינריות סביב תפקיד הביצה בתעשיית המזון ובחדשנות הטכנולוגית בענף.
לוח זמנים:
- 10:00 – ברכות, מנהל שירות ההדרכה והמקצוע, חגי שניר.
- 10:15 – הרצאה: 'יתרונות תזונתיים וטכנולוגיים – תפקיד הביצה בתעשיית המזון'.
- 10:45 – הרצאה: 'שימושים בביצה ליצירת חיסונים' (הרצאה מקצועית בתחום).
- 11:15 – הרצאה: 'יישומי חקלאות מדויקת בענף הלול', מנכ״ל/נציג המחקר החקלאי.
- 11:45 – 'חגיגה קולינרית' – מתכונים ומנות המבוססות על ביצים, בהנחיית הקונדיטורית שקד בסט.
האירוע מיועד לאנשי מקצוע בענף בעלי־הכנף, מרחב ההדרכה, מגדלים ונציגי גופים מקצועיים. ההשתתפות תתבצע בזום, ויש להירשם מראש דרך טופס ההרשמה המקוון. לפרטים ורישום: טל ניר, מרכזת ארגונית, 054-4337705, או דרך טופס ההרשמה שפורסם על ידי השירות. מטרות היום הן חיזוק הידע המקצועי בענף, חשיפת מגדלים לטכנולוגיות ותהליכים חדשים, קידום שימושים תזונתיים וטכנולוגיים בביצה, ועידוד שיח מקצועי בין המחקר, המשרד והמגדלים.