מחלקת התזונה של ‘צמח תערובות’ ערכה סיור מקצועי בנווה יער

עולם תוספי התזונה לאדם ולחי עובר בשנים האחרונות מגמות של שינוי והמודעות וההכרה בשימוש בתוספי מזון טבעיים מקבל חשיבות גבוהה יותר

מאת: דני בלר
מימין לשמאל: אלון אייגר תזונאי ענף עופות, אמיתי טל תזונאי ענף מדגה, אדי בם מנכ”ל ‘צמח ישראפט’, ד”ר עדי גלעד תזונאית חיות מחמד ואשר בראון-סמנכ”ל תזונה ‘צמח תערובות’.
צילום: יעל שביט / תקשורות

תזונאי ‘צמח תערובות’ ערכו סיור מקצועי עם פרופ’ נתיב דודאי בחוות המחקר ‘נווה יער’ של מנהל המחקר החקלאי, במטרה לזהות זני תבלינים חדשים העשויים לשמש כתחליפים טבעיים ואקולוגיים לפיתוח תוספי מזון בתערובות המזון, לחיות המשק וחיות המחמד.

נווה יער הוא מרכז המחקר הצפוני של מינהל המחקר החקלאי, מרכז וולקני, שמטרותיו הן קידום חקלאי ישראל, יעוץ למו”פים האזוריים בצפון ולמשרד החקלאות ופיתוח הכפר בכל הנוגע למחקר, הדרכה, תכנון ופיתוח חקלאי וסביבתי בצפון.

הביקור מהווה נדבך נוסף בתהליכי החדשנות והמצוינות ב- ‘צמח תערובות’, כאשר העובדים שותפים פעילים בחשיבה, בפעילות ובהצלחות. קידום החדשנות והמצוינות מתבצע במקביל לפיתוח שווקים חדשים בארץ ובעולם, קליטת עובדים מקצועיים ומדענים והקמת מעבדות מו”פ מדעי, תוך הכנסת טכנולוגיה מתקדמת וחדישה. כל זאת במטרה להעצים ולמצות את פוטנציאל מתן השירות ללקוחות, לכל אורך שרשרת הערך.

כתבות נוספות

ענף ההטלה בישראל: העובדות האמיתיות

מאת: מוטי אלקבץ, מזכיר ארגון מגדלי עופות בישראל בשבועות האחרונים מופצות ידיעות שקריות הנוגעות לענף הטלה. חלק מהעיתונאים לא טורחים לבדוק את העובדות האמיתיות וחלקם