נפתח היום: כנס מדע העופות ה-56 בתל אביב

 

מיטב המומחים בענף הלול משתתפים במושבים מקצועיים, תערוכה טכנולוגית והרצאות אקדמיות • הכנס יימשך עד ה-25 במרץ

הבוקר (שני) נפתח במלון דן פנורמה תל אביב כנס מדע העופות ה-56, בהשתתפות אנשי מחקר, תעשייה, וטרינריה, תזונה והדרכה. הכנס, שמתקיים בתאריכים 23–25 במרץ, מאגד את כלל הסקטורים בענף הלול למפגש מקצועי ואקדמי ייחודי.

במהלך שלושת ימי הכנס ייערכו מושבים מדעיים בנושאים המרכזיים של הענף, לצד הרצאות של חוקרים, סטודנטים ואנשי מקצוע מכל רחבי הארץ. במקביל מתקיימת תערוכה מקצועית מרשימה, המציגה את החידושים הטכנולוגיים המובילים בענף – מגידול, דרך תזונה ובריאות העוף, ועד לניהול סביבתי ורווחת בעלי החיים.

מארגני הכנס מדגישים כי מטרתו נותרה בעינה – קידום הידע, המחקר והחדשנות בענף, במטרה להבטיח אספקת מוצרי עוף איכותיים ובטוחים לצרכן הישראלי, תוך שמירה על איכות הסביבה והתחשבות ברווחת העוף.

בכנס יועלו לדיון גם האתגרים המרכזיים עמם מתמודד הענף, בהם סוגיות בריאות העוף, רפורמות בלולי ההטלה, וצמצום פערי הידע המקצועי בתחומים השונים.

הכנס מהווה נקודת מפגש מרכזית לכלל העוסקים בענף הלול, ונרשמה היענות גבוהה מצד משתתפים מכל רחבי הארץ. מארגני הכנס הביעו תקווה כי המפגש יתרום להמשך פיתוחו ושגשוגו של הענף גם בשנים הבאות.

בין החידושים בכנס: חברת בר מגן חשפה את FORC3, תוסף מזון חדשני, אשר פותח לתמוך בצמצום והפסקת השימוש באנטיביוטיקה.

גלריית תמונות מתוך הכנס:

כתבות נוספות